COVID-19 testerna har anlänt!

Goda nyheter våra tester har nu anlänt och vi har påbörjat testning. I förra veckan kom så äntligen leveransen av de tester vi har beställt. Under veckan har vi prioriterat att prova testerna på personer som har testat positivt samt negativt via så kallade PCR tester för att med egna ögon se hur resultatet blir på testerna. Alla vi har testat har överensstämt med PCR resultatet, således positiv på PCR har även varit positiv på vårt antikroppstest.

Igår var vi även ute och testade vårt första företag, ett företag i reklambranschen. Kul att man kunde lugna många av deras medarbetare genom att ge dem en indikation på ifall den senaste förkylning var COVID-19 eller inte. HR-avdelningen fick även ta del av en anonymiserad sammanfattning över hur många vi testat samt den procentuella fördelningen mellan positiva och negativa medarbetare vilket var mycket uppskattat. Är ni som företag intresserade av att vi kommer ut till er och testar personalen så hör av er via denna formulär, företag inom sjukvårdssektorn är självklart prioriterade.

Vi kan testa hela personalen via fakturabetalning alternativ får de intresserade medarbetarna själva stå för kostnaden då via Swish eller kortbetalning.

Vill du läsa mer om vår ordinarie verksamhet så hittar du information här